2010-07-07 16:05:38• hírek • Szatmar.ro

Táborban a szatmáriak

Megkezdődött a nyaralási szezon, az iskolások egy része már az ország különböző táboraiban nyaralhat.

Amint azt Kovács Mátétól, a Szatmár Megyei Ifjúsági Igazgatóság aligazgatójától megtudtuk, idén is számos diák üdül Szatmárnémetiben, az igazgatóság felügyelete alá tartozó táborhelyen, csakúgy ahogyan a szatmári fiatalok is az ország különböző pontjain kapcsolódnak majd ki ebben a periódusban. Összesen 230 szatmári gyermek fog a tengeren és a hegyvidéken szervezetten üdülni az idei évben, döntő többségük Costinestitet választotta célul, de Sinaián és Busteniben is többen megfordulnak majd.

Szatmárnémetibe 316 gyermeket várnak főleg Hunyad megyéből, Botosaniból, Teleormánból és Bákóból. Ők a strand területén lévő táborban lesznek elszállásolva, ahol napi háromszori étkezésben részesülnek, az úszómedencét és játszóteret is használhatják, valamint rendszeres kirándulásokat szerveznek majd számukra úgy Szatmár, mint Máramaros megyébe.

Itt főleg a kulturális- és a természeti látványosságokat fogják meglátogatni. Bákóból július 30-ára várják az első gyermekcsoportot, összesen 36 személyt, tudtuk meg Kovácstól. A szatmári gyermekek egy része már üdül, mondta az aligazgató. Ők Hunyad megyében, Besztercén és Szinaján élvezik a nyarat.


Idén is több gyermek táborozik Szatmárnémetiben
Idén is több gyermek táborozik Szatmárnémetiben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: